×
Divat

A farmer visszatér!

Promod

Idén BASILE és LUCIEN ,,egg shape” verzióban érkezik és csatlakozik a klubhoz Gaspard, Georges, Louis, Emilie, Ernest és Marcel mellé. 

A PROMOD TOVÁBB GAZDAGÍTJA A ,,TÖKÉLETES FARMER” KÍNÁLATÁT! 

Négy évvel ezelőtt a Promod megalkotta első innovatív farmer kollekcióját, melynek darabjai minden testalkatra passzolnak, és különböző férfi neveket viselnek. Mára a 10 design és a 10 név legendává váltak. Ezért minden évben visszatapsoljuk őket. 

Legyél A, H, I, O, V vagy X testalkatú, meg fogod találni az ideális farmered, ami háttérbe szorítja a gyengeségeket, és kihangsúlyozza az erősségeket. A Divatmissziónk, hogy minden egyes nőt a cool & chic stílus magaslataira emeljünk. 

2019-ES SZÍVÜNK CSÜCSKEI: 

2019 őszén új fejezet nyílik a love story-ban két új szereplővel: a négy különböző színben kapható, straight fazonú BASILE és a boyfriend fazonú LUCIEN ,,egg shape” verzióban. 

A következő szezon sztárjai a straight, a flared és a mom szabású farmerek lesznek, hogy tisztelegjenek a 90’s évek előtt, és hogy megrajzolják a sziluetted. 

FARMER ÉS MÉG ANNÁL IS TÖBB... 

A farmerkínálat tartalmazni fog dzsekiket – testhez álló és derékon megkötött változatban. Időtlen darab, aminek sikere a 80’s évek óta töretlen. Továbbá egyenes és bővebb ingeket, ceruzaszoknyákat, illetve overálokat az egyszerre divatos és kényelmes megjelenés érdekében. 

Minden testalkatnak megvan a maga farmerje! 

A Promod lehetőséget biztosít vásárlóinak, hogy kitölthessenek egy testalkat tesztet az üzletekben és a weboldalon. Három egyszerű kérdésre válaszolva mindenki megtudhatja, vajon A, H, I, O, V vagy X testalkatú, és ez alapján javaslatot kap a számára megfelelő szabásvonalról. 

Termékek

Promod

BOYFRIEND FARMER LUCIEN

8995Ft

Promod

SKINNY FARMER GASPARD

5995Ft

Promod

Farmer

5995Ft

Promod

SKINNY PUSH UP ERNEST FARMER

12995Ft

Promod

SKINNY FARMER EMILE

8995Ft

Promod

TRAPÉZ FARMER EUGENE

14995Ft