×
Divat

Hétvévén Farmervásár!

Incze-Dusík Bori

Örök darab, mindenkinek jól áll és stílusos! A farmer az igazi divatikon, ami ugyan olyan stílusos volt a 70-es években mint most. Persze a formája, hossza, színe ezerszer változott, de mindig megállta a helyét.

Az 1800-as évek eta van jelen és fokozatosan vált munkaruhából divatcikké. Olyan színészek mint Marlon Brando, Birigtte Bardot, Tom Selleck, vagy JLO és sokan mások tették ikonikus darabbá.

A farmer az egyetlen olyan ruhadarab, ami túlélte a magasított derakat, trapéz szárat, koptattot fazont, strasszokat, mintákat és annyi minden mást is, mégis mindenki hű maradt hozzá. Hihetetlen, de múlt el év, hogy legalább egy divatház ne foglalkozott volna a farmerrel, megpróbálva újragondolni azt.

Több milliárd farmer lóg a szekrényekben világszerte. Gyerekek, férfi ak és nők kedvence és ha hinni akarunk a statisztikának, minden embernek a világon van legalább három farmere!

Ha tehát te isszeretnéd bővíteni a ruhatárad egy új darabbal, térj be a hétvégén a Malomba, mert sok izgalmas kedvezmény vár téged!

Termékek

H&M

Skinny Regular Jeans

5995Ft

H&M

Mini Flare Regular Jeans

5995Ft

Promod

MOM FARMER MARCEL

8998Ft

Promod

EGYENES SZÁRÚ FARMER

12995Ft

Gas Jeans

Albert rs.a we15 Men's Stretch Jeans

37900Ft

Gas Jeans

Albert simple wn77 Men’s Slim Stretch Jeans

34900Ft

Gas Jeans

Sumatra wd24 Women’s Stretch Jeans

29900Ft

My77

Farmernadrág

2990Ft