×
Divat

Fashion reggeli 9.0!

Incze-Dusík Bori

A Malom Központban is kitavaszodott! Csodás tavaszi kollekciók, farmervásár, divatbemutató és a Fashion reggeli 9.0 gazdagította a hétvégi színes programkínálatot!

A Fashion reggeli középpontjában ezúttal a tavasz állt! A legfrissebb divatirányzatokból kaphattak ízelítőt azok, akik részt vettek a kilencedikalkalommal megrendezett, jókedvű délelőttön. Smink, haj, öltözködés és természetes kozmetikumok egyaránt szóba kerültek. Oláh Dóra a coolhunter.hu bloggere végigvezetett minket az aktuális világtrendeken. Elárulta, hogy a natúr, természetes színektől kezdve a neonig a színpaletta nagyon gazdag lesz idén.

A ciki most a trendi!

Bohém batikolt darabok, biciklisnadrág, sportos napszemüvegek, csúnya sportcipők: csak egy kis szelete annak, ami hamarosan megjelenik a boltokban. Hogy szeretni fogjuk-e? Szerintünk biztosan!

Tudd, hogy mit használsz!

Papp Zsolt az Insub fodrászat tulajdonosa arról mesélt nekünk, hogy az aktuális frizuratrendeken kívül arra is figyeljünk, hogy milyen összetételű termékeket használunk. A környezettudatosság fontos építőeleme a mai szépségápolásnak. Amennyiben parabén, vagy szulfàtszármazék szerepel a flakonon, kerüljük el messziről! Szerinte hosszútávon kifizetődő nekünk is és kicsi kék bolygónknak s, ha kétszer meggondoljuk, hogy mit vásárolunk és használunk. Ő maga ezért is váltott a Daviness termékeire.Nem kell a sok smink!

Hornyák Dia az Estee Lauder csoport Educational managere segítségével bepillanthattunk a New Yorki divathét smink trendjeibe. Eljött az igazán egyszerű, de nagyszerű smink ideje! Most a természetes hatású, tusvonal mentes szépség a trendi. Elhagyhatjuk az ecseteket, és nem kell a ceruza sem! Ujjainkkal vigyük fel a rúzst, maradjon minden természetes és igazi! A nyár kötelező darabja pedig a természetes hatású rúzs lesz!A csalán is lehet szexi!

Hornyák Dia már nem csak a Bobbi Brown csapatát erősíti, de egy csodálatos illat- és kozmetikai család képviselőjévé is. A Jo Malone angol márka nagy sikernek örvend világszerte, és egyre több rajongóra talál Magyarországon is!


Olyan igazán izgalmas illatokat próbálhattunk ki, mint például a gyomnövényes kollekció! A kombinációk közül a csalán volt az igazán nagy meglepetés!

A Fashion reggelin modellünk, Adri segítségével vendégeink bemutatták hogyan is készíthetünk magunknak laza, természetes sminket, valamint egy csatokkal díszített, könnyed, hullámos frizurát. Sőt, a résztvevők megtudhatták azt is, hogyan kombináljunk tavasszal a színeket!

Legstílusosabb hölgyünk Fehér Anna volt, aki egy csodás Jo Malone csomagot kapott. Rajta kívül még két résztvevőt ajándékoztunk meg, akik kisfiaikkal jöttek el a reggelire, és ezzel rácáfoltak arra, hogy egy anyuka nem csinálhat csajos programot, ha kicsi a gyermeke!
Partnereinknek ismét köszönjük a csodás ajándékokat!Fotók: Petróczi Réka