×
Divat

Megjelent a Swarovski csodás kollekciója!

Swarovski

BEMUTATKOZIK AZ ÚJ SWAROVSKI POWER COLLECTION, AMELY A MAGABIZTOSSÁG RAGYOGÓ FÉNYÉBE ÖLTÖZTETI A HÖLGYEKET 

#StackUpYourPower 


A Swarovski büszkén mutatja be az új, merész Swarovski Power Collection kollekcióját és kampányát, amelyekkel megerősíti az elkötelezettségét a nők szerepvállalásának támogatása iránt, a világ minden táján.
A ragyogó karkötőkből álló Swarovski Power Collection a modern nők ruhatárának nélkülözhetetlen, magabiztosságot adó kiegészítőit fogja szolgáltatni, és ezáltal új szintre emeli a halmozott karkötők trendjét. A Swarovski kreatív igazgatója, Nathalie Colin elárulta, honnan származik az ihlet ehhez az izgalmas termékcsaládhoz: „Az ékszerek manapság nem csupán divatkiegészítők. A nők számára ennél sokkal többet jelentenek – eszközt az önkifejezésre és az önbizalom növelésére. Én úgy vélem, hogy az öltözékünk is növelheti a magabiztosságunkat. A női nem fontos erőt képvisel, és a Swarovski Power Collection pontosan ezt szimbolizálja. Az új kollekció tetőtől talpig átalakítja a viselőjét, és igazán felszabadító élményt nyújt.” 

A KOLLEKCIÓ ERŐT SUGÁRZÓ KIEMELT DARABJAI 

A három stílusban és számos, divatos színben elérhető csillogó karkötők magabiztosságra ösztönöznek, ezáltal kiváló kiegészítői a modern, erőt sugárzó öltözékeknek. A karkötők többféleképpen viselhetők és halmozhatók, így a hölgyek kifejezhetik a stílusukat, és bármilyen helyzetben önmaguk lehetnek, éjjel-nappal. 

SWAROVSKI POWER COLLECTION – SLAKE KARKÖTŐK 

Az ikonikus és örök népszerűségnek örvendő Swarovski Slake karkötő a 2019-es őszi/téli szezonban a Swarovski Power Collection meghatározó darabjává válik. Az átlátszó kristály, valamint a Crystal Golden Shadow és a Jet Hematite árnyalatok kifinomult ragyogást kölcsönöznek minden alkalomra, éjjel és nappal egyaránt. A Crystal Silver Night, Scarlet és Montana árnyalatú kristályokkal díszített karkötők vidám színekkel dobják fel a hétköznapi viseleteket. Az élénk Amethyst és Emerald színekben elérhető, csodásan ragyogó darabok még a legegyszerűbb öltözékeknek is játékosságot és erőt kölcsönöznek. 

 

SWAROVSKI POWER COLLECTION ZSINÓROS KARKÖTŐK – GONOSZ SZEM SZIMBÓLUMMAL
A márka a legragyogóbb módon értelmezi újra a gonosz szem szimbólumot. A Swarovski kristályok csillogást és játékosságot biztosítanak, a zsinóros karkötő pedig tökéletesen alkalmassá teszi a darabot a mindennapi használatra. 


SWAROVSKI POWER COLLECTION ZSINÓROS KARKÖTŐK – HATTYÚ SZIMBÓLUMMAL 

A Swarovski kristálypavé berakás életre kelti a Swarovski hattyú szimbólumát, az elegáns karkötőzsinór pedig kifinomulttá és elegánssá teszi az ékszert.