×
Inspiráció

Nyári könyvkalandok 

Libri

Ma elkezdődik a hosszú hétvége. Jó időt mondanak és kellemesen meleg esték várnak ránk! Mielőtt elindulunk kirándulni, biciklizni, a Balatonhoz, látogassátok meg a Libri könyvesboltot a 3. emeleten és szerezzétek be a nyár kedvenceit! 

Boldogság minden napra
Dr. Elise Bialylew
4990 Ft Dr. Elise Bialylew ebben a kézikönyvben egy hónapnyi önfejlesztő gyakorlatsort válogatott össze, hogy gyorsan és hatékonyan segítsen kifejleszteni azokat a kulcsfontosságú belső eszközöket, melyek boldogabb, egészségesebb élethez vezetnek. A szerző orvosi hátterével, pszichiáterként és mindfulness, önfejlesztő-meditáció szakértőként olyan tudományosan felépített módszert tanít meg neked, amely csupán napi 10 perc gyakorlással kézzel fogható változásokat idézhet elő életedben. 

111 különleges hely -Prága
Matej Cerny - Marie Perinová
3990 Ft Szaunáztak már a Moldva hullámain fényes nappal? Tudták, hogy a prágai Troja városrészben is található egy trójai faló? Megcsodálták már a város szépségeit a vasúti Semmering mellett, esetleg elzarándokoltak már a Pacoldova vápenkához? Voltak már a világ első bitcoin kávézójában, vagy látták már Prágát a hajléktalanok, drogosok és utcalányok szemszögéből? Esetleg megnézték már a világ legnagyobb stadionját? Nos, a mi útikönyvünk segítségével ezeket az érdekes dolgokat mind megismerhetik. Kötetünk számtalan újdonságot kínál még azoknak is, akik megszállottan járják Prága utcáit újabb és újabb látnivalók után kutatva. 

Szabadulószobás fejtörők - Tíz kalandos csapdahelyzet interaktív rejtvényekkel
James Hamer-Morton
4200 Ft Ha vonzanak a rejtélyek, szívesen gondolkodsz összetett logikai feladványok megoldásán, ennek a könyvnek a lapjain átélheted a szabadulószobák izgalmát. Bújj Adam Parkinson oknyomozó újságíró bőrébe, és göngyölítsd fel a Wexell Corporation mögött álló titokzatos összeesküvést! 

Magyarország legszebb kerékpáros túraútvonalai - Túrázók nagykönyve
Dr. Nagy Balázs
6499 Ft Túrázók nagykönyve sorozatunk legújabb kötete ezúttal Magyarország legkülönlegesebb biciklis útvonalain vezeti végig az olvasót. A könyvünkben bemutatott túrák az egész család számára kikapcsolódást és garantált feltöltődést biztosítanak, a felfedezés izgalmát ígérik - két keréken még a jól ismert táj is más arcát mutatja. 

Férfivá nevelni - Mit tanulhat egy szülő a haditengerészet elit kommandósaitól?
Eric Davis - Dina Santorelli
3490 Ft Manapság, amikor a gyerekek idejének nagy részét az iskola, a felnőttekét pedig a munka tölti ki, sokszor nehézséget jelenthet a tartalmas apa- fiú kapcsolat kialakítása. De soha nem szabad feladni! Eric Davis egykori bajtársai, a tengerészet elit kommandósai segítségével a fegyelem, a vezetői képességek és a kalandok szerepének hangsúlyozásával, tanulságos, gyakorlati példákon keresztül vezeti rá az olvasót arra, hogyan fűzheti szorosra kapcsolatát a fiával, hogyan faraghat belőle erős, magabiztos, bátor férfit.