×
Szépség

Te milyen bőrben vagy?

Hornyák Dia

Te milyen bőrben vagy?!

Teljesen mindegy, hogy hétfő van e, vagy éppen hétvége. Egy kis wellnessre legalább heti egyszer, igenis szükségünk van! 

Kezdjük a testünkkel!

A hidegebb időjárás beköszöntével mindig nagyobb hangsúlyt kap a testápolás is.  Arról már írtam korábban, hogy az őszi/téli hideg időjárás, illetve a fűtés mennyire megviseli bőrünket, ezért fontos, hogy jobban odafigyeljünk rá.

Hogyan tehetjük komfortosabbá bőrünket ebben az időjárásban? 

Először is a legnagyobb közhelyek, és mégis a legfontosabb dolgok, hiszen a bőrünkön minden meglátszik: együnk sok zöldséget és gyümölcsöt, kiemelten bogyós gyümölcsöket, mert ezek antioxidánsban gazdagok, így elősegítik bőrünk védelmét.

 Amit nem lehet elégszer mondani: igyunk megfelelő mennyiségű vizet (az interneten már nagyon sok program van, ahová beírod a testsúlyod, és megmondja, mennyi lenne az ideális vízbeviteled). Figyeljétek meg, sokkal kevésbé szárad ki a bőrötök!

Radírozz! 

Kéthetente egyszer a testünk bőrére is ráfér a radírozás, hogy serkentsük a bőrmegújítást, illetve puhábbá varázsoljuk azt! 

Ha van rá lehetőségetek, menjetek el egy frissítő testmasszázsra és/vagy szaunázni, meglátjátok, nemcsak szuper-kikapcsoló program, hanem  minőségi javulás is a bőrötöknek.

Fürödjünk meg! 

Amennyiben így döntünk veszünk egy finom fürdőt, fontos, hogy a víz ne legyen túl forró, és természetes alapanyagú fürdősót, vagy olajat tegyünk a vízbe. 

Gyújtsunk meg egy gyertyát, és olvassunk egy pohár bor mellett, vagy tegyünk fel egy arcmaszkot!

Kézápolás!

Erre fordítsatok külön figyelmet, mert őket használjuk a legtöbbet, és az idő rajtuk nagyon meglátszik, ha nem ápoljuk megfelelően! Mindig legyen a táskádban egy mélyen tápláló kézkrém! :-)

Termékek

Douglas Parfüméria

Wood Sage & Sea Salt Body Creme - Testápoló krém

20990Ft

Douglas Parfüméria

Geranium & Walnut Scrub - Testradír

14990Ft

Douglas Parfüméria

The Reparative Body Lotion - Testápoló

51490Ft

Douglas Parfüméria

Re-Nutriv Intensive Smoothing Hand Creme - Kézkrém

22600Ft

Douglas Parfüméria

Make A Difference kézkrém - Kézkrém

8490Ft

Yves Rocher

Növényi testradír barackmaggal

2190Ft

Tchibo

XL bögre, mintás

2295Ft

Douglas Parfüméria

Youthmud - Exfoliáló arcmaszk

6700Ft

Douglas Parfüméria

Mineral Salt Bath - Ásványi Fürdősó

1290Ft

dm

Habfürdő, gyógynövényes, eukaliptusz, 500 ml

399Ft