×
Szépség

Új év, új élet .... detox

Hornyák Dia

Az évkezdés valahogyan mindig a detoxról szól, hogy a karácsonyi hedonizmust kiheverjük. Ez igaz a bőrünkre is, hiszen életmódunk pontosan meglátszik rajta, úgyhogy a január szóljon a bőrünk regenerálásáról.

Én mindenképpen az életmóddal kezdeném, persze semmi drasztikus, csak egy kis odafigyelés. Nagyon sokat segít, ha jó sok gyümölcsöt, zöldséget, antioxidánsokat viszünk be, illetve odafigyelünk arra, hogy a vízpótlás megfelelő legyen. Sőt, ha lehet, ebben a hónapban inkább csak vizet igyunk. Tapasztalatom szerint valóban látványos változás érhető el, ha elhagyjuk az üdítőket, teákat, kávét, stb., akár csak egy rövidebb időre.

Mindezek után, pedig jöhetnek a kozmetikumok. Figyeljünk oda az alapos tisztításra (de erről már régebben írtam), és a januári bőrápolási rutinunkba iktassunk be szérumot, mely a bőrünkben mélyebben szívódik fel, így hatékonyabban segíti elő a bőr sejtjeinek regenerálódását, mint például egy arckrém. Az én kedvenc szérumaim a következőek, melyek minden bőrtípusra használhatóak:

Bobbi Brown Intesive Skin Supplement – szőlőkivonattal antioxidánsokat juttat a bőrbe, ami segít lekötni a szabad gyököket, illetve bőrünk védekezőképességét megerősíti. Nyírfakivonatával pedig egyenletessé varázsolja a bőrfelszínt. Nagyon jól frissít, és egy borsónyi elég belőle.

La Mer Regenerating Serum - ahogyan a neve is mutatja, a bőr regenerálására lett kitalálva. Algafermentet tartalmaz, mely a bőr sejtmegújító képességét turbózza fel. Segít feltölteni, tömörebbé varázsolni, kisimítani bőrünket.

Origins Original Skin Renewal Serum - ez a megújító szérum stresszmentesíti a bőrt, segít élettel telivé varázsolni, és felölti, kisimítja a felszínt. Fő alkotója a Füzike, mely egy fantasztikus antioxidáns. Könnyed állaga miatt gyorsan felszívódik.

+1 a Jolly Joker: Estée Lauder Advance Night Repair - mindenkor, mindenkinek. Ez a szérum alvás közben maximalizálja a bőr természetes megújulási és regenerálódási folyamatait. A bőrfelszín ragyogóbb, simább, egyenletesebb lesz. 3-4 csepp elég az egész arcra.

Nem találod a boltban? A Douglas munkatársai szívesen segítenek megrendelni!

Termékek

Douglas Parfüméria

Intensive Skin Supplement - Szérum

20600Ft

Douglas Parfüméria

The Regenerating Serum - Szérum

108490Ft

Douglas Parfüméria

Original Skin regeneráló szérum - Regeneráló szérum

12600Ft

Douglas Parfüméria

Advanced Night Repair Eye Serum - Szemkörnyékápoló

21700Ft